Skuespillere

Foto: Sanne Kalleberg

Clara Marie Vigeland

Foto: Emilie Tønseth Haugo

Mitt navn er Clara, men hva sier vel det dere om meg? Dere ser bare et bilde av meg og navnet mitt, og ut ifra bare dét har gjort dere opp en mening om hvem jeg er. Den er helt feil. Eller kanskje den stemmer, hva vet vel jeg. For alt dere vet kan det hende jeg er en med superkrefter, en heks eller en forkledd ape? Jeg er egentlig en bæsj. Haha, nei da, syns bare bæsj er gøy. Nå vet dere en ting til om meg, gratulerer med dagen.

Rumi Rafael Asgari Mollestad

Foto: Sanne Kalleberg

Hei, jeg heter Rumi Ra…Hysj da! Ok, bare vent litt! Jeg heter Rumi Rafael Asg… Mamma hold kjeft! Jeg har ikke tid til det nå! Hvorfor jeg ikke har tid!? Jeg skriver jo faen meg et sånn skjema med info om meg selv!! Hva sa du?? Hæ klarer du ikke å skru på TV-en!? Det er bare den røde knappen på fjernkontrollen!! Jeg trenger jo søren meg ikke å komme ned! Herregud!!! Det er jo ikke så jævlig vanskelig da! Det er faen meg én knapp lissom! Mamma, skjerp deg! Lukk døren da!!! Hei! Ikke ta PC-en da, jeg prøver å skrive her jo! Du jeg er jo nede om 5 min da! Takk! Var det sååååå vanskelig? Nei, ikke sant! Nå gå, sånn at jeg kan skrive! Takk! Hei, jeg heter Rumi Rafael Asgari Mollestad, og jeg er skuespiller i Rudrevyen 2018!

Alexandra Bråss

Foto: Sanne Kalleberg

Nå skal jeg skrive om meg selv, men her kommer jo definisjonsspørsmålet inn. Er det dere eller jeg som bestemmer hvem jeg er? Jeg kan si at jeg er tullete, mens dere kanskje heller ser på meg som tøysete. Okei da, så er jeg både tullete og tøysete, og det er ikke et godt eksempel siden det er synonymer. Se det på denne måten da, hva hvis jeg ser på meg selv som en god person med gode intensjoner, men alt jeg har gjort har blitt feiloppfattet og derfor ser dere på meg som slem? Husk på dette når dere ser revyen da, kanskje dere ikke synes at sketsjen er morsom, men dere kan jo le av at intensjonen var at den skulle være morsom. Det blir jo litt morsomt, det og.

Camilla Klaudiussen

Foto: Sanne Kalleberg

Hei. Jeg heter Camilla og mamma er filippinsk. Ble jeg valgt ut som skuespiller i revyen bare fordi jeg ser asiatisk ut? Er jeg virkelig bare revyens flerkulturelle innslag?

Regine Gude

Foto: Sanne Kalleberg

Du finner meg i Heggedal, rullet inn i kokosolje mens jeg synger i speilet til pitch perfect soundtrack, eller svett og avslappet i badekaret der jeg svømmer rundt i egen fortreffelighet. Heggedal sa du? Ja, det stemmer, ekte bondeland, så om du ikke finner meg i huset mitt så befinner jeg meg sikkert på låven der jeg hopper i høyet med Mariusgenseren på eller så rir jeg på kua mi Dagros.

Sebastian Hassfjell

Foto: Sanne Kalleberg

Jeg er Sebastian og mine venner oppsummerer meg på ulikt vis; høyreist førstisrumpe, skummetmelk-forbruker og ivrig TVNorge-titter. Selverklært språkkyndig og statsautorisert sjirafflookalike. Politisk syn? Ja, Sebastian har det. Motstander av janteloven, samt engasjert forkjemper for filmen Kong Curling som pensum i grunnskolen. Han heter dessuten ikke egentlig Sverre.

Randi Bye

Foto: Sanne Kalleberg

Ja. Mitt navn er Randi, også kjent som Randulf. Jeg er en relativt fjern person, og snakker ofte med meg selv. Tilbringer nok litt mye tid på baderomsgulvet med katten min, men ellers har jeg det bra. Er egentlig ikke så veldig morsom, men det hadde vært kuli om dere lo litt alikavel. Er dette den samme teksten som jeg hadde i fjor? Ja. Sa jeg at jeg var oppfinnsom? Nei.

Synnøve Wik Jacobsen

Foto: Sanne Kalleberg

Navnet er Synnøve Wik Jacobsen. Kul jente, liker å være og å bli. Tre ord som beskriver meg: Flink, bra, jajamensan. Jeg er den i revyen Som Skaper beSt S, så ikke tro du kan komme her og ikke Smile;-). Smile to the world and we are the world! Men vi er ikke barn lenger!!! Tretten ord fra meg: Denne jenta går aldri lei! Adapt evolve become Veni vidi vici.